Chase your dreams:

Letterlijk!! Want welke DJ wil nu niet in de grote clubs in Nederland staan. Ik wel! En die dromen moet je najagen. Hieronder vind je een overzicht met clubs die ik recent kapot heb gedraaid

DJ Rowin

Air-amsterdam

In 2010 opende AIR midden in het bruisende uitgaansgebied van Amsterdam haar deuren. Waar voormalig discotheek IT in de jaren ’90 & ’00 de sfeer bepaalde aan het Rembrandtplein, heeft AIR deze taak sinds haar opening op zich genomen. Door de jaren heen is AIR zich gaan richten op een aantal belangrijke waardes: tolerantie, diversiteit, creativiteit, kwaliteit en vrijheid. Ondertussen is de club een begrip in het nachtleven onder de nieuwe generatie en beperkt het zich niet tot een nationale doelgroep.

Nova

Vlakbij het rumoer van het populairste plein van Amsterdam vind je twee grote, blauwe, stalen deuren, met twee witte pilaren. Daar vind je Nova. Vijf creatievelingen hebben midden in het centrum een intieme ruimte omgetoverd tot een levendige hangout voor lokaal en internationaal publiek.

DJ Rowin
DJ Rowin

P3 Purmerend

Pop- en Cultuurpodium P3 is het podium voor live popmuziek, dance en theater in regio Waterland. P3 staat open voor jouw muzikale initiatief en ideeën, P3 is er voor jou. Als bezoeker, als muzikant, als medewerker. Voel je welkom je mening te uiten aan de bar, via mail, social media of telefoon, we staan er zeker open voor.

Paradiso Amsterdam

Paradiso is een podium in een voormalige kerk aan het Leidseplein. Maar we zijn ook meer dan 1000 programma's op verschillende locaties in Amsterdam. Waar elk jaar ruim 600.000 mensen op af komen.

DJ Rowin
DJ Rowin

Club Up

Club Up is onderdeel van de gesloten kunstenaarssociëteit De Kring. Deze is opgericht in 1922 en dient sindsdien als huiskamer en ontmoetingsplek voor jong en oud uit het culturele en maatschappelijke Amsterdamse leven.
Club Up bestaat sinds 2008 en ontleent haar eigenzinnige en creatieve karakter vanuit de bestaansreden van de Kring. Het stimuleren van vernieuwing in de uitgaans- en muziekscene op een ongedwongen en creatieve manier is voor De Club Up dan ook erg belangrijk. De focus ligt qua muziek op House, maar andere muziek stijlen zijn ook goed vertegenwoordigd bij Club Up.

Café Bubbels

Café Bubbels is al jaren het nummer 1 feestcafé van Purmerend. Met de beste party Dj's van de Koemarkt en de befaamde Bubbels Crew!
Café Bubbels is gelegen aan de Koemarkt 21 in het centrum van Purmerend. In de nabije omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om uw fiets neer te zetten.

DJ Rowin
DJ Rowin

De Balustrade

De Balustrade is in februari van 2009 opgericht door Michael Schoemaker. In de late uurtjes verandert de Balustrade in een Feestcafe beter bekend als De Balu. Waar al vele mensen tot in vroege ochtenden mooie feestjes hebben meegemaakt.

DJ Rowin

I am sorry....

This website is only available in Dutch.

However, of course you send me an email and i can aplly to you in English!

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM DAN GERUST!

Contact